Festes d'escola

Castanyada.png
Santa_Cecília.png
^_fondo-arbol-de-navidad_2.jpg
Nadal.png
Sant_Jordi.jpg
olifira.jpg

Les nostres Festes

      

- Com cada any a l'escola es celebren diferents festes:

  • Per  la Castanyada tota l'escola surt al pati per menjar les castanyes. Cada classe baixa amb la seva capsa decorada amb motius propis de la festa  i així llençar als restes allá i diexar el pati net. Quan ja hem acabat d'omplir la panxa tothom balla i canta. Paral·lelament, es celebra Halloween i els nens de C. Superior fan un taller de maquillatge de por  i assiteixen a l'actuació d'un conte de por.
  • Per Santa Cecília: aquest any un grup de músics ens han ensenyat els ritmes  de brasil.
  • Per Nadal: Com cada any cada curs es preparen nadales diferents per després cantar-les als pares. Després els diferents cicles o nivells monten diferents activitats. Com un gran esmorçar, el caga tió, o festes amb regals dels amics invisibles.
  • Per Carnestoltes: celebrem la gran rebuda del nostre rei de la gresca en el pati de l'escola i escoltem el pregó que preparen els alumnes de 4rt. Durant tota la setmana porterem a l'escola les consignes que el nostre rei ens demana. Cicle Superior exposen al passadís del vestíbul els treballs fets: Retocs divertits sobre les seves fotos ( Pocasoltes) i es fa un concurs en el qual  rebren els vots de tota l'escola. Per últim celebrem el berenar de comiat del Carnestoltes amb xocolata calenta i milindros mentre que escoletem el testament del rei en presencia de les ploraneres.

SANT PONÇ 2010/2011

Aquest any els nens i nenes de Cicle Inicial van fer galetes farcides de coco i mousse de llimona. Aquí teniu una petita demostració del que va ser. CLICA AQUÍ

VÍDEO CASTANYADA CURS 2012-2013


SANTA CECÍLIA CURS 2012-2013VÍDEO SANT JORDI CURS 2012-2013